Правила на Играта с прогнози за Световното първенство 2018

Продължителност на Играта

 1. Играта с прогнози за Световното първенство на Betreview.net (“Играта”) стартира на 10 юни 2018 г. и ще продължи до 15 юли 2018 г.

Организатор и Място на провеждането на Играта

 1. Играта се организира от уебсайта betreview.net
 2. Играта се провежда само и единствено на уебсайта betreview.net, в няколко специално създадени за целта страници, в които потребителите могат да дават своите предвиждания и да следят представянето си.

Право на участие

 1. В Играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години, които имат регистрация в сайта betreview.net
 2. Всеки потребител има право да участва в Играта само с един свой профил в уебсайта betreview.net. В случай че бъде установено нарушение на това правило (например един и същи потребител участва с два или повече профили), екипът на Betreview.net си запазва правото да дисквалифицира въпросния потребител от Играта.

Механизъм на Играта

 1. За да участват в Играта, потребителите трябва да дадат своите предвиждания за мачовете от Световното първенство по футбол 2018 и да отговорят на Бонус въпросите за първенството.

Прогнозиране на мачовете от Световното първенство

 1. Всеки участник в Играта има възможност да прогнозира всички мачове от Световното първенство по футбол. За целта, той трябва да посети страницата “Прогнозирай” и да въведе своите прогнози за всяка среща от шампионата.
 2. Участникът трябва да предвиди точния резултат в редовните 90 минути на всеки от мачовете от първенството. След като въведе своята прогноза за двубоя, участникът задължително трябва да натисне бутона “Запази”, за да бъдат запаметени прогнозите му и отчетени за валидни.
 3. Участникът може да въведе своите прогнози за всеки мач от Световното първенство не по-късно от 5 минути преди неговото начало. След изтичането на този период участникът няма да има възможност да въведе своята прогноза за двубоя.

Точкуване на прогнозите на мачовете от Световното първенство

 1. За отчитането на точките от прогнозите на участниците в Играта се вземат предвид резултатите от мачовете само в редовните 90 минути. Резултати след продължения и дузпи нямат отноешение към точкуването на прогнозите на участниците.
 2. За всяка от своите направени прогнози, участниците в Играта получават точки за следните познати елементи от крайния резултат на мача:
 • точен резултат
 • голова разлика при победа на един от двата отбора
 • краен изход на двубоя (1, Х или 2)
 1. Ако прогнозата на участника е печеливша, той получава следните точки в зависимост от елемента, който е прогнозиран правилно:
 • точен резултат – 4 точки
 • голова разлика при победа на един от двата отбора – 3 точки

(например при прогноза 2:1 за отбор А и краен резултат 1:0 за него)

 • краен изход на двубоя (1, Х или 2) – 2 точки

(например правилна прогноза за победител в мача, но без познат точен резултат или голова разлика)

В случай на неправилна прогноза за краен изход (1, Х или 2), точки не се присъждат.

             Бонус въпроси

 1. Всеки участник в Играта може да даде своите отговори на специалните Бонус въпроси, които дават допълнителни точки за крайното класиране. За целта, той трябва да посети страницата “Прогнозирай” и да попълни своите отговори за всеки от Бонус въпросите.
 2. След като въведе своите отговори, участникът задължително трябва да натисне бутона “Запази”, за да бъдат запаметени отговорите му и отчетени за валидни.
 3. Участникът трябва да попълни своите отговори за всеки Бонус въпрос не по-късно от 18:00 часа на 14 юни 2018 г. (началният час на първия мач от Световното първенство – Русия – Саудитска Арабия). След изтичането на този период участникът няма да има възможност да въведе своите отговори на Бонус въпросите.

      Точкуване на отговорите на Бонус въпросите

 1. Всеки правилен отговор на Бонус въпрос носи допълнителни точки за участниците в Играта. В зависимост от познатия Бонус въпрос, участникът получава следния брой допълнителни точки:
 • Познат Световен шампион – 5 точки
 • Познат Голмайстор на първенството – 5 точки
 • Познат победител във всяка група – 4 точки
 • Познати всичките 4 полуфиналисти на първенството – 10 точки

В случай на неправилен отговор на Бонус въпрос, точки не се присъждат.

Класиране на Участниците

 1. Класирането на участниците в Играта се формира на база на спечеления общ брой точки (сборът от точките за прогнози на мачове и точките за бонус въпроси)
 2. В случай че двама участници са с еднакъв брой точки в края на Играта, тогава под внимание се вземат следните показатели в тази последователност:
 • Брой познати точни резултати от мачове
 • Брой познати голови разлики от мачове
 • Брой познати Бонус въпроси

Определяне на Печелившите участници

 1. Печеливши в Играта са тези участници, които заемат първо и второ място в крайното класиране след приключването й. Те ще разпределят помежду си наградния фонд в Играта.

Награди в Играта

 1. Наградите в играта са осигурени от Betreview.net
 2. Налични са следните награди за печелившите участници в Играта:
 • За Първо място: оригинална фланелка на националния отбор по футбол на България
 • За Второ място: реплика на официалната топка на Световното първенство 2018
 1. В рамките на 24 часа след приключването на играта, печелившите участници ще бъдат уведомени по имейл от екипа на Betreview.net, за да се уточни как ще получат наградата си.

Промени в Правилата на Играта

23. Betreview.net си запазва правото да прави промени по Правилата на Играта по всяко време.