Заложи 20€ и вземи 20€ бонус от Betfair

20€ Бонус от Betfair Sportsbook

След регистрация в сайта на Betfair Sportsbook, вие имате на разположение две опции, между които да изберете своя начален бонус. Една от тях е „Заложи 20€ и вземи 20€ бонус“.

В тази статия ще разясним подробно какво е небходимо да направите, за да се възползвате от тази оферта. Другата промоция на Betfair Sportsbook за нови клиенти можете да откриете тук.

Бонусът от 20€ e наличен само за клиенти, които все още нямат открита сметка в Betfair.

За да получите бонуса е необходимо да изпълните следните стъпки:

1. Регистрирайте се в сайта на Betfair Спорт (Betfair Sportsbook) тук. При попълването на полетата за регистрация, задължително трябва да въведете код ZSKACC в полето Промо код.

2. Направете своя първи депозит в сметката. Обърнете внимание, че депозити със Skrill и Neteller не се зачитат за валидни за получаване на бонуса. Приемат се банкови карти и Paysafеcard.

3. Направете своя първи залог с минимум 20€ на коефициент не по-нисък от 1,20. Зачитат се както единични залози (сингъл), така и комбинации. Залози, при които е използвана функцията Cash Out не се класират за промоцията.

Важно: Можете да се класирате за бонуса само със своя първи залог. Затова се уверете, че вашият първи залог е на стойност минимум 20€.

4. Веднага след като залогът ви бъде уреден, вие ще получите своя бонус.

За да изтеглите бонуса си, трябва да го превъртите 3 пъти на залози в Betfair Спорт (Betfair Sportsbook). Например: Ако сте заложили 20€ и сте получили бонус от 20€, вие трябва да направите залози на обща стойност от 60€, за да можете да изтеглите средства от сметката си.

За превъртането на бонуса се зачитат единични залози с минимален коефициент 1,60, както и множествени залози (комбинации), които съдържат поне една селекция с минимален коефициент 1,60. Залози на селекции от следните маркети: Азиатски Хендикап, всички видове азиатски линии, Равен няма залог (Draw no bet), всички видове маркети съдържащи четно/нечетно за всички спортове, няма да се зачитат при превъртането на бонуса.

Имайте предвид, че трябва да превъртите своя бонус в рамките на 30 дни след вашия първи депозит. Ако дотогава не сте изпълнили условията за превъртане, бонусът ви може да бъде премахнат.

ВЗЕМИ БОНУСА
Заложи 20€ и вземи 20€ бонус от Betfair
Оцени тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *