Начален бонус до 110 лв от Efbet

Начален бонус от 110 лв от Efbet

Efbet предлага атрактивен бонус за всички свои нови клиенти. Ако все още нямате регистрация в родния букмейкър, вие можете да се възползвате от начален бонус в размер на 25% до 110 лв при вашия първи депозит в сайта www.efbet.com.

Тук ще обясним в детайли как можете да се възползвате от тази промоция.

За да получите Началния бонус на Efbet е необходимо да изпълните следните стъпки:

  1. Регистрирайте се в сайта на Efbet.

Попълнете всички необходими полета с вашите данни в регистрационната форма. Регистрацията е разделена на 3 прости стъпки, които едва ли ще ви отнемат повече от 3-4 минути за попълване. В случай, че имате затруднения с регистрацията, вдясно имате опция за Чат на живо с екип “Обслужване на клиенти”, които веднага ще ви помогнат.

  1. Депозирайте средства в сметката си.

За да се класирате за бонуса, минималната сума на депозита трябва да бъде 10 лева или 5 евро. Имате на разположение богат избор от разплащателни средства, включително кредитни и дебитни карти, Skrill, Neteller, EcoPayz, ePay.bg, EasyPay, Cashterminal и банков трансфер.

  1. Бонусът е ваш!

При успешен депозит вие ще получите бонус под формата на Безплатен залог на стойност 25% от сумата на депозита до максимум 110 лв. Например: ако депозирате 100 лв, бонусът ви ще бъде в размер на 25 лв. Или пък ако депозирате 440 лв, ще вземете максималния размер на бонуса от 110 лв.

Можете да откриете безплатния си залог под талона със селектираните срещи за залагане. За да използвате своя Безплатен залог, трябва да въведете сумата му и да поставите отметка до него в талона със срещите, които вече сте селектирали. Имате на разположение 10 денонощия, за да изиграете своя Безплатен залог, в противен случай той ще бъде анулиран. В случай, че вашият Безплатен залог е печеливш, в сметката ви ще получите само чистата печалба от залога. Например: при успешен безплатен залог от 10 лв. на коефициент 2.50, вие ще вземете 15 лева чиста печалба (10 лв безплатен залог x 2.50 коефициент = 25 лв. – 10 лв. стойността на залога).

Условия за превъртане на бонуса

За да можете да теглите от сметката си, вие трябва да изпълните условието за превъртане на бонуса: трябва да направите спортни залози на обща стойност 3 пъти сумата на депозита + 3 пъти размера на бонуса. Например, при депозит от 100 лв. и получен бонус в размер на 25 лв., вие трябва да направите залози на обща стойност 375 лв., за да получите право да теглите средства от сметката си.

Важно е да знаете, че спортни залози върху селекции с коефициент по-нисък от 1.50 не се зачитат при превъртането на бонуса. Също така не важат и залози, направи на селекции от следните маркети: Азиатски хендикап, Равен няма залог, всички видове азиатски линии и всички маркети на четно/нечетно число (резултат). Залози, затворени в следствие на използването на функцията “Затвори Залог”, също не се зачитат при превъртането на бонуса.

Имате на разположение 30 дни след своя квалифициращ депозит, за да изпълните условията за превъртане на бонуса. Ако след този срок не са изпълнени условията за превъртане, Efbet има право еднолично да вземе решение дали да удължи срока за превъртане или да отнеме евентуални печалби и/или сумата на бонуса от вашата сметка.

ВЗЕМИ БОНУСА
Начален бонус до 110 лв от Efbet
5 (100%) 1 vote

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *