20€ Начален бонус от Betfair Борса

Начален бонус от 20€ от Борсата на Betfair

Ако сте прочели материала ни за това как работи борсата на Betfair и вече нямате търпение да започнете да залагате на нея, бихме ви препоръчали наред с това да се възползвате и от офертата за нови клиенти на борсата.

При откриване на нова сметка в Betfair Борса, вие можете да направите своя първи залог там без никакъв риск. Какво означава това? Ако първият ваш залог на борсата не е успешен, Betfair ще ви възстанови изцяло сумата на залога до 20€.

Ето какво точно е необходимо да направите, за да се възползвате от офертата:

  1. Регистрирайте се в Betfair Борса: посетете сайта и натиснете бутона „Регистрация“. Попълнете вашите данни.
  2. Направете своя първи депозит в сметката. За да имате право на бонуса, вашият първи депозит трябва да бъде чрез метод, различен от Skrill, Neteller и Epay (тези методи не са валидни за офертата)
  3. Направете своя първи залог на борсата с минимален залог от поне 20€. Той трябва да бъде осъществен до 7 дни след датата на вашата регистрация в сайта. Също така, залогът трябва да бъде приключен (уреден) в рамките на същите тези 7 дни. Няма ограничение за коефициентите, на които да поставите вашия залог.
  4. Ако залогът ви е неуспешен, Betfair ще възстанови 20€ във вашата сметка в рамките на 72 часа.

Важно е да знаете, че залози на стойност под 20€ не се считат за валидни за тази промоция. Затова трябва да се убедите, че вашият първи залог в борсата на Betfair е на стойност минимум 20€.

Успех!

ВЗЕМИ БОНУСА
20€ Начален бонус от Betfair Борса
Оцени тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *