До 200 лв Начален бонус от Winbet

Начален бонус от Winbet

Winbet предоставя на своите нови играчи страхотен начален бонус, с който да стартират своето преживяване в сайта на българския букмейкър. При регистрация на winbet.bg и първи депозит в сметката си, вие можете да се възползвате от бонус в размер на 50% до 200 лева.

Ето какво е необходимо да направите, за да вземете тази оферта:

1. Регистрирайте се в сайта на Winbet

Регистрацията е в две лесни стъпки. Първо трябва да попълните своите лични данни, след което и данните на профила ви за достъп до сайта.

2. Направете своя първи депозит в сметката си

За да се възползвате от офертата трябва да въведете бонус код SPORT200 в обозначеното за това поле при първия си депозит. Имате на разположение няколко различни метода за депозиране, сред които дебитна/кредитна карта, банков превод, EasyPay, ePay.bg и Cashterminal.

3. Бонусът вече е във вашата сметка

Веднага след като депозитът ви бъде отчетен като успешен, бонусът ще бъде автоматично добавен към вашия спортен баланс. Размерът на бонуса е 50% до максимум 200 лева.  Например, ако депозирате 100 лв ще получите още 50 лв бонус и ще разполагате със 150 лв за залози. Ако пък депозирате 400 лв ще получите максималния бонус от 200 лв и ще разполагате с 600 лв за залози.

Условия за превъртане на бонуса

След получаването на бонуса, сумата на квалифициращия депозит и бонуса ще бъдат заключени за теглене до изпълнение на необходимите за това условия.

Нужно е да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти сумата на депозита плюс бонуса. Например, при депозирани 100 лв и получен 50 лв бонус, трябва да направите залози за обща стойност 900 лв (сборът от 100+50, умножен по 6).

За квалифициращ залог се смята всеки спортен залог на коефициент 2.00 или повече. Само печеливши или губещи залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Залози с друг статус, например отменен, анулиран, предварително затворен (кеш-аут) и т.н, не се смятат за квалифициращи.

Не забравяйте, че след получаването на бонуса имате на разположение 30 дни, за да изпълните изискванията за неговото превъртане.

Пожелаваме ви успех!

ВЗЕМИ БОНУСА
До 200 лв Начален бонус от Winbet
Оцени тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *