100€ Начален бонус от Betfair

100€ бонус от Betfair Sportsbook

При откриване на нова сметка в Betfair Sportsbook имате възможност да изберете от два различни начални оферти. Една от тях е Бонусът от 100€ под формата на безплатни залози.

Тук ще обясним в детайли как можете да се възползвате от тази промоция. Другата оферта на Betfair Спорт за нови клиенти можете да откриете тук.

Бонусът от 100€ под формата на безплатни залози e наличен само за клиенти, които все още нямат открита сметка в Betfair.

За да получите бонуса е необходимо да изпълните следните стъпки:

 1. Регистрирайте се в сайта на Betfair Спорт (Betfair Sportsbook) тук. При попълването на полетата за регистрация, задължително трябва да въведете код ZBBF01 в полето Промо код.
 2. Направете своя първи депозит в сметката. Обърнете внимание, че депозити със Skrill и Neteller не се зачитат за валидни за получаване на бонуса. Приемат се банкови карти и Paysafеcard.
 3. Започнете да залагате на сингъл (единични залози). За всеки пети приключен залог от €5, вие ще получите €10 безплатен залог. Процесът може да бъде повторен 10 пъти, до сумата от €100 (10 пъти х €10).
  Пример:
  Залог 1: €5
  Залог 2: €5
  Залог 3: €5
  Залог 4: €5
  Залог 5: €5 >> получавате безплатен залог на стойност €10Важно: Залозите ви трябва да са единични и с минимален коефициент 1,50. Залози на комбинации и системи, както и залози, приключени с Cash Out, не се зачитат към условията на тази промоция.Брои се всеки пети единичен залог на минимална стойност от €5. Ако заложите €50 наведнъж, няма да получите безплатен залог автоматично.
 4. Веднага след като получите безплатния си залог от 10€, вие вече можете да залагате с него. За да го използвате, просто трябва да добавите своя селекция в фиша и да отметнете опцията „Използвайте вашия бонус“.

Условия

Можете да използвате вашия безплатен залог само на единични селекции с коефициент не по-нисък от 1,20. Бонусът може да бъде използван наведнъж или на части, вие решавате кога и каква част да използвате. Не забравяйте, че имате 30 дни на разположение, за да изиграете безплатния залог. В противен случай той ще бъде премахнат от вашата сметка.

Важно е да знаете, че ако селекцията, направена с безплатен залог, е печеливша, вие ще получите само чистата печалба от залога, без стойността на бонуса (безплатния залог). Например, ако използвате безплатен залог от 10€ на коефициент 3 и селекцията е печеливша, вие ще получите 20€ в сметката си: (10€x3) – 10€ =20€.

ВЗЕМИ БОНУСА
100€ Начален бонус от Betfair
Оцени тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *